29.5.20

Свято останнього дзвоника


Дорогі учні! Сьогодні завершується навчальний рік.  Ви з гідністю здолали всі його виклики та отримали новий досвід.  Дякую вам за вашу роботу, наполегливість та активність, енергію та натхнення. Дякую, що попри весняне сонце, яке кликало вас надвір, ви залишались вдома,  заповнювали таблиці, читали книжки, розв’язували хронологічні задачі, гуглили, зумили й класрумили.
За останні місяці ми навчились відчувати один одного, не вмикаючи камери відеозв`язку, й чути інших на відстані багатьох кілометрів. Ми переконались, що коли в житті щось відбувається не за планом, потрібно змінити план і рухатись далі. Ми  зрозуміли, що це дрібниця, якщо зник Інтернет-зв'язок, звук або світло, важливо, щоб залишився гарний настрій. А головне – ми були разом, хоч і не були поруч.
Шановні батьки! Дякую за вашу підтримку та оптимізм, за вашу мудрість та небайдужість, за те, що допомагали дітям долати труднощі, але при цьому дозволяли робити помилки й виправляти їх.
Попереду літні канікули. Сонячної вам погоди, чудового відпочинку, незабутніх вражень, бережіть себе! До зустрічі у новому навчальному році!


Немає коментарів:

Дописати коментар